MENU
21:28 | December 21, 2015

Instagram

INSPIRATION

@Matildadjerf

Ni som inte följer mig på instagram – gör det!! Tycker det är jättekul att följa och bli inspirerad. Jag tycker det är så tråkigt när människor påpekar att man lägger ut många bilder, för ofta, för likadana. Det finns ingenting som heter för mycket när det gäller sociala medier där man delar med sig med hjälp av bilder!! Och min instagram är till för att få dela med mig av mina tankar, resor, texter m.m. Att få inspirera andra är det absolut bästa jag vet.

Är det någon läsare som vill kommentera sin instagram så man får gå in och kika och bli inspirerad? hade varit svinkul! massa kramar!! Xx

6 Responses to “Instagram”

 1. sannalundberg on

  Håller med dig, det finns inget som heter "för mycket" när det gäller sociala medier. Jag älskar också att inspirera människor och sen så är jag helt kär i din Instagram. SÅ härliga bilder, precis i min stil och mina intressen. Så det är riktigt kul att du börjat blogga nu också!
  Min instgram är @sannalundbergs
  Massa kramar och god jul på dig fina du!

  Reply
 2. Ellen on

  Åh vilket bra inlägg, och jag älskar din instagram!!
  Men jag har en fråga… När jag lägger ut bilder på instagram som är svartvita, så blir de typ lite rödaktiga i tonen. Alltså de ändrar liksom lite färg när jag postar de! Har det hänt dig? Haha oj vad konstig fråga men var bara tvungen att fråga nu, på tal om instagram.
  Kram fina<3

  Reply
 3. Matildadjerf on

  Åh tack snälla!! Prova sänk värmen i bilden kanske.. Då blir det ju kallare och blåare toner.. Så kanske det ändå ser "vanligt" ut när du postar. Tror konstigt nog att jag faktiskt vet vad du menar!! Dumma instagram haha:( puss!! <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)