MENU
2:57 | January 28, 2016

Old San Juan

Island hopping - Puerto Rico,TRAVELS

Ungefär såhär såg det ut i hela Old San Juan. Alla hus var färgglada, det gillar jag!! Vissa gator var trånga, vissa var normala. Mycket souvenirbutiker. Mycket små ställen att äta på. Det är la min sammanfattning! Det var i alla fall supermysigt.

Sedan avslutade vi kvällen med en barrunda med våran värd från Airbnb. Alla locals är så trevliga och pratglada! På ett ställe var det spansk karaoke, asså 40+are som verkligen stod och skrek ut texten till låtarna med tio andra omkring som dansade salsa. Svårt att förklara hur roligt det var, haha. Nu ska jag kasta mig ner i sängen efter en lång dag, som mina ben längtat!! Xx

2 Responses to “Old San Juan”

  1. Daddy Cool on

    Vad fint det ser ut i gamla stan och vilket kanonupplägg med AirBnB. Bor man på hotell får man ju inte sådana chanser att få hänga med locals på det sättet!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)