Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:39 | February 3, 2016

Efter vi legat på stranden på morgonen åkte vi vidare runt ön. Vi stannade på ett ställe kallat Cul-de-Sac där vi åt lunch precis vid havet. Hade gärna ätit lunch med den utsikten varje dag – klarblå himmel och kristallklart vatten.


6 kommentarer6 kommentarer om “St. Barts – Grand Cul-de-Sac”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.