MENU
18:18 | February 23, 2016

Dream beach

Island hopping - St.Lucia,TRAVELS

Allt med denna stranden var sådär perfekt. Det låg hängmattor i havet. Parasoll av trä som man kunde gömma sig under när solen blev för varm. Trädäck med palmer som svajade över havet. Turkost hav. Och dessa vita små kryp in. Ibland tackar jag hotell att dom ligger precis på stranden, då ser dom till att stranden är tipp-topp.

På tal om strand, nu ska vi gå till ytterligare en ny. Vi gör så när vi kommer till en ny ö, i början går vi till olika stränder varje gång för att hitta våran favorit. Min favvo är Windjammer Landing än så länge, den ni ser på bilderna ovan Xx

10 Responses to “Dream beach”

 1. esundstrom on

  Hej!! Jag har börjat följa din blogg nu på slutet och måste säga att jag är lite smått besatt. Tycker det ser så himla vackert ut och blir sugen på att själv göra en likande resa till Karibien nån gång nu efter min egen student. Undrar lite hur ditt resande ser ut.. Om du har en plan för hur länge du ska vara borta? Hur är budgeten? Vad kostar saker och ting där nere? Är det spontant att ni åker vidare och fixar boende där eller är det mer planerat. Jag har massvis av frågor så du kanske vill svara här eller kanske ett enskilt inlägg. Hur som helst så är jag smått avundsjuk på det liv du lever! Kramar och tack för en fin och inspirerande blogg!

  Reply
 2. Madeleine Johansson on

  Superfin och inspirerande blogg Matilda! Undrar lite vad du använder för kamera osv när du fotar. Hade varit fint med ett svar antingen här eller i ett inlägg 😃

  Reply
 3. Sara on

  Hej!! Måste säga att du lägger upp så fantastiskt fina bilder. Hur redigerar du dom? De senaste bilderna är så himla fina i färgen osv. Använder du en speciell app eller ändrar du bara färg- och ljusstyrka? Kram 😊

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)