MENU
6:03 | February 24, 2016

White sand & white bikini

Bikini addict,Island hopping - St.Lucia,TRAVELS

Vit strand, blå himmel och vit bikini, den kombinationen är svår att slå om ni frågar mig!

Igår gick vi runt ett tag tills vi hittade “the beach”. Efter ett tags letande fann vi denna, Vigie Beach. Stranden var vit, himlen var blå och solens strålar blev varmare och mjukare. Det är verkligen skönt att spendera eftermiddagen på stranden, solen lyser inte lika starkt och man hör vågorna bryta när man tar sin eftermiddags nap. Den är viktig!

Har fått frågor om vår resa, budget + planering osv. Ska skriva ihop ett inlägg om det! Så passa på att fråga om det är något ni har i tankarna. Låter det bra? Xx

23 Responses to “White sand & white bikini”

 1. Alice on

  Såå fin blogg. Jag är nyfiken på att ni hade hjälp led att arrangera resan eller om ni har fixat allt själv o hur mkt tror ni hela resan kommer kosta? 😊

  Reply
 2. feliciaanderssonse on

  Superfin blogg! 😊 Själv hänger jag i Australien i år men är lite sugen på island hoping som ni gör nästa år! Undrar lite hur ni bor där borta? Är det hostel eller hotell? Lägenhet? Undrar också vad ni har för budget? Är det dyrt/billigt? 😊 Hoppas du har det bra där borta!

  Reply
 3. jenniferjansson on

  Hur planerade ni inför resan`Hade ni en uppgjord plan liksom. Undrar också vart ni hittar alla billiga boenden? Läst om att en natt kan kosta runt 50 kr per peson på hostel men vart hittar man dessa?

  Reply
 4. Julia on

  Vill veta hela ert tillvägagångssätt för er resa! Hur har ni hittat alla era boenden? Hur har ni fördelat er budget? Är shopping något ni lagt in i budgeten eller är det bara upptäcktsresa och mer budgeterat för inhandling av mat och liknande?
  Helt underbart ser ni ut att ha det! 😍

  Reply
 5. Frida on

  Hej, kom över din blogg för inte så länge sen och blir verkligen så inspirerad av dig! Jag undrar över vilka öar och ställen ni har planerat att åka till, och om ni redan visste mycket om dessa ställen eller bara valt efter vad ni tyckte verkade roligt att besöka? Har ni funderat på att åka till Jamaica eller liknande som kan vara lite farligare?
  Ha en jätte bra resa, Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)