Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:07 | February 27, 2016

Solnedgångarna här är verkligen fantastiska. Och med min kille vid min sida!! Fattar ni hur bra jag har det? Jag är verkligen världens lyckligaste, så glad att jag fick spendera hela hans födelsedag tillsammans med honom! Inte för att han hade mycket av ett val;)

Lite bilder på annat än jag brukar lägga ut, hoppas ni tycker det är mysigt att se. Rasmus är den som tar alla bilder på mig! Mannen bakom kameran, också kallad my life saver på denna resan! Jag brukar mest smygfota honom, jag gillar det. Och nu är det helg kära vänner! Hur spenderar ni den? Xx


2 kommentarer2 kommentarer om “Sunset with him”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.