MENU
0:43 | March 26, 2016

FRIDAY

Bikini addict,Island hopping - St.Lucia

Förlåt för lite frånvaro – nu är jag back on track. Promise! Idag gick vi tillbaka till det fina hotellet med infinity pool, bara för att slappa i solen. Det har nämligen varit lite regniga dagar här, och igår vandrade vi i regnskog. Så vi förtjänade lite lyx idag. Och min kille fick äntligen sin födelsedagspresent, en massage. Snacka om att jag var avundsjuk när han kom tillbaka och berättade hur skönt det var!!

Nu ska vi varva ner ännu mer och kolla film, hoppas ni alla har en skön långhelg! xxx

9 Responses to “FRIDAY”

  1. Vilma on

    Gud, har precis hittat din blogg och jag älskar den!! Detta är typ precis det jag vill göra under mitt sabbatsår! Anywayzz, undrar vart du redigerar dina bilder? Har du några favorit appar/sidor där du redigerar de?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)