MENU
18:10 | March 27, 2016

Denim days

INSPIRATION,Island hopping - St.Lucia,OUTFIT

God morgon lovies!! Söndagmorgon och jag känner mig helt sprallig. Tanken att vi ska vidare om några dagar gör mig både glad och ledsen. Ska vi lämna vår lägenhet nu? Detta har ju verkligen blivit som ett hem. St.Lucia är helt fantastiskt och jag är SÅ glad att vi stannat så länge som vi fick, 42 dagar. Så på torsdag åker vi vidare till nästa paradis. Samtidigt som det händer, så kommer vi ju allt närmare hemfärd. Men innan dess min födelsedag! Och jag är verkligen en födelsedagsfantast, helt klart bästa dagen.

Jag kan för övrigt inte sluta älska detta armband, hur härligt är det inte? Ni hittar det på instagram hos syrupandsalt! xxx

6 Responses to “Denim days”

Leave a Reply

  • (will not be published)