MENU
3:48 | March 28, 2016

Sandy mess x4

Bikini addict,Island hopping - St.Lucia

Sand i håret var mitt största bekymmer idag. Och det är jag så tacksam för! Vädret har pendlat idag med. Sol. Regn. Sol. Regn. Det har varit en sån vecka. Som tur är går regnet över fort. Men man vill ändå inte ligga på stranden när skuren kommer. För det är verkligen en rejäl dos av regn som kommer, oftast. Ibland har man tur att det kommer lite fridfulla droppar. Så var inte läget idag. Så nu ligger jag här, klockan är snart tio och jag är redo att krypa ner under lakanet. Jag saknar faktiskt ett riktigt täcke!! Inte haft ett sen vi lämnade.. Ta inte ert täckte för givet ikväll när ni lägger er!! xxx

7 Responses to “Sandy mess x4”

  1. MyEngqvist on

    Du var ju "veckans blogg" för några veckor sen, så jag hitta dig å din blogg!! Asså seriöst den finaste bloggen! Men hur gör man för att bli "veckans blogg"? Hittar nouw bara en eller skriver man in och typ tipsar om sin blogg?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)