MENU
14:18 | March 31, 2016

Dancing on the beach

Island hopping - St.Lucia

God morgon!! Ligger i sängen och försöker ta mig upp. Vi åker i eftermiddag, så vi har lite tid att flänga runt tills dess. Är faktiskt så taggad och förväntansfull på att åka vidare, vi fick dåliga flygtider dock. Som vanligt bokade vi i sista sekund. Så vi får sova på en flygplats för att sedan imorgon bitti flyga i 30 minuter!!! Haha. Jaja, tid har vi gott om. Nu – KAFFE! xxx

4 Responses to “Dancing on the beach”

  1. Vilma on

    Kanske låter som en konstig fråga men undrar lite vad ni gör på dagarna? Jobbar du/ni också där nere eller hur håller ni er sysselsatta om dagarna? Ligga på stranden är ju asnajs i typ 2 veckor men sen blir man väl lite uttråkad? Eller? Undrar bara hur ni håller er sysselsatta, mer än att åka på nån utflykt ibland, då ni är borta så länge och också för att jag är astaggad på att göra en liknande resa! Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)