Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:23 | March 31, 2016

Bilder + tröja av Florence bridge (@florencebridge på inatagram!)

Time flies by when you're having fun.. Ska precis ta fram min ryggsäck och börja packa mina saker. Imorgon lämnar vi! Känns så sjukt. Har 42 dagar redan gått?! Dagarna smälter samman här och veckorna går i ett. Jag har verkligen fått uppleva paradiset på denna ön. Hit vill jag åka igen!

Sista dagen har spenderats flängande hit och dit. Vi har åkt söderut för att titta på vulkanen, min pojkvän har tjatat om den sen första dagen. Det var häftigt! Och nu blir det mac n cheese på menyn, och packning som sagt.. Wish me luck, är så dålig på det!! xxx


3 kommentarer3 kommentarer om “Leather | Palm tree”

    Fina du, om du får rekommendera ett ställe att spendera 1 månad på.. Vart hade det varit? ??

    Reply

    California eller Aruba känner jag spontant!! Cali om man vill ha mer variation. Aruba om man vill ha vackert hav och strand??

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.