Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:08 | April 9, 2016

Godmorgon! Igår spenderade vi dagen på en liten ö som ett hotell äger, det var en lugn dag bortsett från att flamingos gick på stranden! Häftigt att se faktiskt. Hade en jättefin dag med kärlek och mys. Dagen slutades med sushi, alltså slutades den på topp! Nu är jag utvilad, och lyckades sova till halv åtta. Lucky me.. Dags att ta tag i frukost!! xx


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.