Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:52 | April 13, 2016

Hej lovers!! Mitten av veckan och det börjar närma sig slutet av denna resan, på riktigt. Igår åkte vi runt lite och fotade för att sedan kolla fotbollsmatch. Gäller att båda är nöjda! Och det var vi. Nu ligger fortfarande killen och sover och jag svarar på mail. Som alltid. Idag ska vi ta vara på Aruba och göra det man gör bäst här – sola, bada och snorkla. Vad händer hos er? xxx


3 kommentarer3 kommentarer om “Stone wall”

    Hur kan man va så perfect??? Din bränna är on point också. Shit. #goals

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.