MENU
18:53 | April 24, 2016

THIS JUST IN – NEW ROOM

INSPIRATION

Äntligen tog jag tag i mitt rum och gjorde det mer mitt. Jag älskar känslan rummet har nu, Vad tycker ni?

I finally took matter in to my own hands and made my room more me. I love the feeling the room has now, what do you think?

11 Responses to “THIS JUST IN – NEW ROOM”

 1. Jossan on

  Åh vad mysigt! Älskar färgerna! 😍
  Jag undrar om du har en 120 cm säng eller en mindre/större? Och i så fall får du och din kille plats i den? Haha lite konstig fråga kanske, men håller på och välje mellan att köpa en 120 säng eller en 160… Så är tacksam för svar. 😊
  Och medans jag ändå håller på att kommentera så måste jag säga att du har en sån fin blogg och du verkar vara en så underbar tjej. Kram!!

  Reply
 2. Matildadjerf on

  Jag har 120, den funkar jättebra! Sovit med min kille i den i 1,5 år, fortfarande nykär men inte störigt för mig 🙊 jag är väldigt kort och liten, hade 160 innan men har man litet rum så har man 😉 jag tycker snarare det är mysigt!! Men absolut, vill man ha mer rum så ska du gå för en 160! Och tack för de fina orden, kram!! xx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)