MENU
22:09 | May 21, 2016

Dinner out

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Längesen ni fick se annat på mig än bikinis, eller hur? Ikväll var vi ute och åt. Jag, mamma, mormor och min syster. Vi hälsar nämligen på min syster i Stockholm denna helgen och gottar oss. I alla fall, gott var det! Och jag hade på mig byxor från zara, gammal kavaj och skor ifrån eytys. Och såklart, min favorit clutch ifrån givenchy. ÄLSKAR den! xx

Long time ago you got to see me in something but bikinis, right? We’re up in Stockholm over the weekend visiting my sister. And tonight we went out for dinner. So yummy! I wore pants from zara, old blazer and shoes from eytys. And of course my go to and favorite clutch from givenchy! I LOVE it! xx

5 Responses to “Dinner out”

  1. Jessica on

    allltsåååå shit vad snygg du är!! älskar din blogg, kan du inte börja visa ännu mer outfitsbilder?
    din stil är verkligen så grym.
    Kram<333

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)