Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:27 | May 22, 2016

Vi spenderade sista dagen i Stockholm på Hornstull marknaden. Vilket mysigt ställe! Food trucks överallt och människor som sålde vintage kläder. Älskar ställen som dessa! Det påminde mig mycket om fairfax market i LA. Som är to die for! xx

We spent the last day in stockholm at the Hornstull Market. Such a cozy place! Food trucks everywhere and people selling vintage clothing. Love places like these! It reminded me of the fairfax market in LA. Which is to die for! xx


3 kommentarer3 kommentarer om “Hornstull market”

    Hej! Vad tar du dina bilder med och hur redigerar du dom? Photoshop? App? ? du borde göra en guide ?

    Reply

    Hej! Jag ska snart ha bal, jag har en väldigt gul klänning & skulle behöva tips på vilka örhängen/smycken & clutch man skulle kunna matcha till den! Den är inte ljusgul, utan mörkt gul. Skulle vara otroligt snällt om du mailade, svarade i ett inlägg eller något sådant!

    Puss!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.