MENU
20:27 | May 22, 2016

Hornstull market

Uncategorized

Vi spenderade sista dagen i Stockholm på Hornstull marknaden. Vilket mysigt ställe! Food trucks överallt och människor som sålde vintage kläder. Älskar ställen som dessa! Det påminde mig mycket om fairfax market i LA. Som är to die for! xx

We spent the last day in stockholm at the Hornstull Market. Such a cozy place! Food trucks everywhere and people selling vintage clothing. Love places like these! It reminded me of the fairfax market in LA. Which is to die for! xx

3 Responses to “Hornstull market”

  1. Maja Hansson on

    Hej! Jag ska snart ha bal, jag har en väldigt gul klänning & skulle behöva tips på vilka örhängen/smycken & clutch man skulle kunna matcha till den! Den är inte ljusgul, utan mörkt gul. Skulle vara otroligt snällt om du mailade, svarade i ett inlägg eller något sådant!

    Puss!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)