Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:21 | May 31, 2016

Som jag nämnde i något inlägg tidigare så älskar jag att blanda stilar. Denna klänningen är väldigt sockersöt, vit med spetsdetaljer. Då tuffar jag gärna till den med en bomberjacka med print och en snygg clutch. Vad tycker ni? x

Like I mentioned in an earlier post, I love to mix different styles. This dress is very cute, white with lace details. I like to make the dress “cooler” and I do that by adding a bomber jacker with prints and a good looking clutch. What do you guys think? x


5 kommentarer5 kommentarer om “Silk bomber and lace”

  Vartifrån är klänningen? Älskar sånna klänningar man kan ha ett skärp i midjan till ?

  Reply

  Men lägg av snygga Matilda!!
  Dina outfits dessutom.. damn.

  Hur kan din bränna hålla så jäkla bra?! wow

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.