Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:29 | June 30, 2016

MORNING BABES! Så tacksam att någon uppfann kaffe, det är en sån dag idag. MEN bara två dagae kvar sen har jag en månads ledighet framför mig. Börjar bli galet taggad på Grekland, och i slutet av Juli har jag en annan resa inplanerad. Woho! x

MORNING BABES! So thankful someone invented coffee, it's one of those days today. BUT just two more days and then I have a one month vacation in front of me. Starting to get crazy excited about Greece, and in the end of July I have another trip planned. Woho! x


7 kommentarer7 kommentarer om “Coffee morning”

    Jag Ska utomlands nu i 1 månad och behöver hjääääälp! Ska jag sola med bandeau eller triangel bikini?? Hur gjorde du? Har ju flest triangel bikinisar och känns omständigt att knyta ned den varje gång eller byta till bandeau när man ska sola :////

    Reply

    Kaffe är ett RIKTIGT måste annars vaknar inte jag till på morgonen ?

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.