MENU
10:29 | June 30, 2016

Coffee morning

INSPIRATION

MORNING BABES! Så tacksam att någon uppfann kaffe, det är en sån dag idag. MEN bara två dagae kvar sen har jag en månads ledighet framför mig. Börjar bli galet taggad på Grekland, och i slutet av Juli har jag en annan resa inplanerad. Woho! x

MORNING BABES! So thankful someone invented coffee, it's one of those days today. BUT just two more days and then I have a one month vacation in front of me. Starting to get crazy excited about Greece, and in the end of July I have another trip planned. Woho! x

7 Responses to “Coffee morning”

  1. Theresa on

    Jag Ska utomlands nu i 1 månad och behöver hjääääälp! Ska jag sola med bandeau eller triangel bikini?? Hur gjorde du? Har ju flest triangel bikinisar och känns omständigt att knyta ned den varje gång eller byta till bandeau när man ska sola :////

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)