MENU
12:00 | July 31, 2016

QUESTION TIME

Q&A

ASK ME ANYTHING..

Jag får många frågor dagligen och jag vet att jag är så dålig på att svara dom, men jag vill ändra på det. Jag älskar att ni är engagerade och vill veta saker – SÅ! Fråga mig det ni vill veta och jag LOVAR att göra ett inlägg med svar till er. Låter det bra? xx

I get a lot of questions daily and I know i’m so bad at answering them, but I want to change that. I love that you guys are engaged and want to know stuff- SO! Ask me anything and I PROMISE to do a post with answers for you guys. How does that sound? xx

44 Responses to “QUESTION TIME”

 1. Emelie on

  Vilken kamera använder du?
  Hur redigerar du dina bilder?
  Är det något speciellt du tänker på när du ska lägga upp bild på instagram?

  Och sen till något helt annat hehe, när ni var i Karibien, hade ni ryggsäck eller resväska då? Ska nämligen dit och “öluffa” i vinter (wiiiihoooooo) och jag kan inte bestämma mig för vad som är bäst…

  Reply
 2. bellasok on

  Tycker att du har en så fin blogg & likaså ditt instagramkonto! Är självklart nyfiken på vad du använder för kamera och hur du redigerar (ljus/färger osv) dina bilder? Det skulle vara kul att se en tutorial av något slag!
  Sen undrar jag också om du samarbetar med några bikiniföretag eller om du sparar och köper alla själv? Älskar också bikinis och hade dött för att ha din bikinigarderob, men det svider alltid när jag vill köpa en fin bikini med vetskapen om att jag bor i Sverige, haha.
  Kram!

  Reply
 3. Fanny :) on

  Åh jag har massor med frågor!!
  1. Vad hade ni för budget under er resa i Karibien?
  2. Kan du inte tipsa/skriva om hotellen ni bodde på? Vad de hette och pris m.m
  3. Vilka platser besökte ni? Vilka av dem var “värda” att besöka och vilka var inte? Vilka ställen skulle du besöka om du fick åka tillbaka?
  4. Vilken period tror du är bäst att resa i Karibien?
  5. Vad har du för kameraobjektiv? Samt har du någon inställning på med mera?
  6. Vilka är dina nästa resmål?

  Ha det bra, kram 😊

  Reply
 4. fannywaagstein on

  Har funderat på att beställa produkter från Bali body och undrar hur det fungerar med frakt angående pris och tid. Även om det tillkommer någon tull, är det värt det? Sedan såklart även hur du redigerar dina bilder, så otroligt fina och härliga!

  Reply
 5. mariellem on

  Hur och vart redigerar du dina bilder haha? Du får till sådan retro-känsla.
  Vilken kamera och kamera utrustning använder du dig av? Vilka inställningar använder du dig av?
  Vart får du inspiration ifrån?

  Reply
 6. M on

  Har du tips på hur man syns osv på internet med blogg och instagram? Hur har du växt dig stor?
  Tjänar du pengar på bloggen?
  Vad hade du för budget under din karibien resa?

  Reply
 7. eliseschnaufer on

  lite nyfiken på vad du har för livsstil med träning och mat? Och hur du gör när du reser med detta. själv äter jag så mycket när jag är på semester att jag ser ut som en boll efter ca 2 dagar hahaha!

  Sammarbetar du med många företag? Sett att du taggar väldigt många företag på instagram, är det reklam =)?

  Reply
 8. Malin on

  Hej! Ditt peace halsband i guld som jag ser dig bära på vissa foton är så fint!! Vart är det ifrån?
  Om man ska bygga upp en bra basgarderob- vad är dina bästa tips hur man ska tänka och även vilka must haves som aldrig blir omodernt? Kram på dig.

  Reply
 9. Anonym :P on

  Jag vet att du samarbetar med företag, men blir du sponsrad med “endast” bikinis (och andra produkter) eller får du även betalt? 😊

  Vad är din drömresa?

  Vad är dina bästa tips för att spara pengar och kunna resa så mycket som du gör?

  Reste du lika mycket när du gick på gymnasiet och hur fick du det att gå ihop både tidmässigt men särskilt pengamässigt?

  🙂

  Reply
 10. Hej on

  När började du samarbeta med företag? Hur många följare hade du? Var det du som kontaktade eller dem?
  Har du något tips på företag som du tror skulle vara intresserads utav att samarbeta med mina instagrammare/bloggare?

  Reply
 11. Hanna on

  Snälla svara på detta!! Jag har 32B i bh strl, och jag kan inte bestämma om jag ska ha XS eller S i bikini överdel, och nu syftar jag på dom du använder, tex den med meloner på, som är sååå snygg. Vilken strl har du på dina bikinisar? Även, vilken strl har du på Vergegirl kläder? 😊
  Tack så mkt!! ÄLSKAR din instagram

  Reply
 12. Lovisa on

  Hej! Jag har inte läst din blogg så länge men gillar den verkligen 😊
  Hur länge har du surfat och vad har du för bräda? Om du har surfat en del, vilka är dina favoritspots? Kram!

  Reply
 13. Jessica on

  Hue gjorde ni med boende i Grekland?? Bokade ni innan( genom vilken sida isåfall) eller gick ni runt och frågade på olika hotell. Var set dyrt att bo där?? Äta??

  Reply
 14. Maria on

  Jag skulle gärna vilja veta hur du solar när du åt utomlands, jättekonstig fråga kanske haha.
  Men typ mer hur din “rutin” ser ut. Om du typ använder solskydd (vilken faktor isf) x antal dagar och sen avslutar med olja typ. Ja men du förstår min point 😊 Använder du aftersun/någon speciell lotion? Du får verkligen fantastisk färg! Och hur redigerar du så att man ser din fina brunafärg? Jag tycker alltid man blir orangea om man ska försöka framhäva sin bruna färg.

  Reply
 15. Linnea on

  Om du blir sponsrad eller har samarbeten: hur tänker du ang ekonomi-frågan? Jag menar, tänker du på vad det är du visar upp/marknadsför, tex hade du ett samarbete för någon månad sedan med ett märke som hade en klänning som du marknadsförde via din Instagram, som kostade nästintill 2500kr…Ofta när du visar upp kläder från företag, är dem så otroligt dyra…Bikinis för 1000kr bla. Hur ser du på det?

  Reply
 16. Matildadjerf on

  Måste faktiskt svara direkt. Jag har kläder jag visar på min blogg och instagram som kostar 200-500kr också. Allt är inte dyrt. Jag har även haft bikinis som inte kostar 1000kr, sedan är bikinis en stor passion för mig. Jag älskar det. Och för att då en fin bikini med bra kvalite och lång livslängd så kostar den 1000kr. SÅ, hur jag ser på det. Jag ser det som att jag har på mig kläder som ibland är dyrare och ibland billigare. Det är ju jättebra, något för alla! xx

  Reply
 17. Maja on

  Hej! Får du mycket produkter ifrån företag eller köper du allt själv?
  Får du betalt för att företag lägger upp bilder på dig? Frågar dom alltid om de får det?
  Du är såå fin, kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)