MENU
20:31 | August 28, 2016

BLOPPIS?

Uncategorized

Loves, I have a little question for you – I cleaned my wardrobe today and realized I have ALOT to sell. And to much for me to put on the internet, you know with taking pictures – putting them up – sending the package off. That’s a full time job right there. So for everyone in Sweden, and near where I live (Borås) would you be interested in a little bloppis? it’s everything from jeans to bikinis. Tell me!! x

Jag har en liten fråga till er – Jag städade min garderob idag och insåg att jag har MYCKET att sälja. Och för mycket för mig att lägga ut på internet, ni vet med att ta bilder – lägga upp dom – skicka iväg paketen. Det är ett heltidsjobb. So för alla i sverige, och som bor nära mig (Borås) hade ni varit intresserade av en liten bloppis? det är allt ifrån jeans till bikinis. Och mycket som jag knappt använt! Tell me! x

16 Responses to “BLOPPIS?”

Leave a Reply

  • (will not be published)