MENU
9:23 | September 28, 2016

afternoon in mykonos town

INSPIRATION,OUTFIT

Images from faithful the brand travel diary by Angelica.

So one day bed bound and i’m already tired of it, I easily get bored. I am relieved that I have my series to watch, and trust me I go through episodes like a maniac. So since I have a lot of time on my hands right now when i’m sick and all, do you guys want me to post about something special? if you have any ideas or thoughts let me know! x

Så en dag i sängen och jag är redan uttråkad. Men jag är väldigt glad att jag har min serie som jag kan kolla på, och trust me jag är helt manisk haha. Eftersom jag har mycket tid på mina händer nu när jag är sjuk så tänkte jag kolla med er, är det något speciellt ni vill se på bloggen? ideér eller tankar? säg till isåfall! x

17 Responses to “afternoon in mykonos town”

  1. Louise on

    Vilka kameror använder du dig utav? Frågade dig tidigare då du hade “frågestund” men eftersom du bara svarade på väldigt få frågor fick jag aldrig något svar….
    Älskar din blogg så skulle vaa supertacksam för svar 😊 kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)