MENU
11:41 | October 27, 2016

something new you guys will love

Uncategorized

It’s almost the weekend babes! And i’m so excited, everything is getting closer. And the closer everything gets, the more fun it will be for you guys. Not only will my blog be filled with travels post, it will also still have the outfits, the inspiration and something new that I think you guys will absolutely love! Time for me to prepare for everything.. starting now! x

// Nu är det nästan helg! Och jag är så taggad, för nu börjat allting närma sig. Och när allting börjar närma sig kommer det också bli roligare för er. Min blogg kommer innehålla massa reseinlägg, men jag kommer självklart ha kvar outfits och inspiration. Det bästa? någonting nytt kommer smyga sig in som jag tror ni kommer älska! Dags att börja förbereda mig inför allt.. starting now! x

Shot for Coco and Rae Swim by Angie

One Response to “something new you guys will love”

Leave a Reply

  • (will not be published)