MENU
15:12 | November 21, 2016

BINGIN

Bikini addict,INSPIRATION,TRAVELS,Travels - Bali

Swimsuit from Lioness in the perfect pink tone. Today we had a beach day on Bingin Beach.. So not every shoot goes smoothly haha, one second i’m sweating my booty off and then god heard me and splashed me in water 😉 not that I mind, it’s way too hot to not cool off! x

// Baddräkt från Lioness i den perfekta rosa färgen. Idag hade vi en liten stranddag på Bingin Beach, så uppskattat. Tänkte att ni kanske ville se hur det egentligen går till när vi fotar. En sekund står jag och svettas ihjäl och andra sekunden är jag genomblöt, någon högre makt måste sett hur jag svettades och valde att skölja mig i vatten 😉 Inte för att det var så dumt, det är för varmt här för att inte svalka sig! x

12 Responses to “BINGIN”

  1. Cornelia on

    Hej, jag är ny läsare på din blogg och har en fråga till dig. Du verkar typ leva mitt drömliv, så jag undrar om du håller på med något mer än bloggen och i så fall vad? Menar absolut inte detta som att “men vad gör du egentligen, en blogg är väl inget jobb” haha, utan är bara nyfiken, kram!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)