MENU
1:35 | November 27, 2016

internet issues + your opinion

Bikini addict,INSPIRATION,TRAVELS,Travels - Bali

When I thought internet couldn’t get any worse, it did. So sorry for no updates! To even upload a photo takes one hour. Thankfully though, for the blogs sake were moving tomorrow. Hopefully internet will be better there. Until then, I would really appreciate if you commented what you want to read here. I really want you guys to feel like you have a say, and to be a part of this. So if you have anything particular you want me too post, tell me! x

//Jag trodde verkligen att internet inte kunde bli sämre, men det blev det. Så ledsen att jag inte kunnat uppdatera! Att ens ladda upp en bild tar typ en timma, om jag har tur. Men till goda nyheter, för bloggen minst sagt så byter vi boende imorgon. Och förhoppningsvis är internet bättre där! Tills dess hade jag verkligen uppskattat om ni kommenterade vad ni vill se här i bloggen. Jag vill verkligen att ni känner att ni är delaktiga och att er åsikt är viktigt, för det är den! Så har ni något ni vill se, lösa om.. berätta! x

13 Responses to “internet issues + your opinion”

 1. Linnea on

  Jag har följt din Blogg/instagram ett bra tag och jag fullkomligt älskar den!
  Det jag kan sakna dock är, att jag hade velat ha mer information. T.ex under dina resor, var du befinner dig(namn på restauranger/stränder/boenden/”utflykter”), och vad du tycker och tänker om dessa platser. Sen älskar jag ALLT du har på dig, så jag som läsare hade gärna velat att du skrev vad dina bikinis mm kommer ifrån.

  Tack för en bra blogg proppfull med inspo!

  Reply
 2. Matildadjerf on

  Åh jag brukat ju skriva vart jag är och vad ställen heter, gjort många gånger när jag varit här i Bali. Men kan självklart vara extra tydlig!! Samma gäller vart mina bikinisar är ifrån, det står 90% med i inlägg. Ibland under bilden och ibland i texten!

  Men tack att du påminner mig, det hjälper så mycket 😊 Och tack för peppen!! Massa kramar xxx

  Reply
 3. Aleksandra on

  Elsker bloggen din!! Du tar veldig gode bilder og klesstilen din er til å dø for<33 Jeg hadde likt å få vite mer om deg og hva en “typical day in your life” ser ut. Jeg er en ny bloggleser, så kan godt være du har skrevet det før.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)