MENU
18:08 | November 28, 2016

instagram lately

INSPIRATION,TRAVELS

When internet won’t let me upload photos here (so upset!!) I hope you guys know you can still see a bit of me on instagram, @matildadjerf. Crossing my fingers that the internet will be better this week! I really want to update and get this rolling again, worst case I will just “have” to drink a smoothie at a cafe and steal their internet for a while.. x

// När internet inte låter mig ladda upp bilder (så ledsen!!) hoppas jag att ni vet att ni fortfarande kan få se lite av mig på min instagram, @matildadjerf. Men nu hoppas jag verkligen att internet är bättre denna veckan, jag är ju så taggad på att få upp massa bilder och inlägg! I “värsta” fall får jag sätta mig på ett cafe och sno deras internet, med en smoothie i handen förstås! x

5 Responses to “instagram lately”

Leave a Reply

  • (will not be published)