MENU
11:21 | December 20, 2016

VIDEO FROM AUSTRALIA!

TRAVELS,Travels - Perth,VIDEO LOG

It’s tuesday and that means.. new video!! Enjoy loves! x

11 Responses to “VIDEO FROM AUSTRALIA!”

 1. matilda on

  Hello matilda, jag har lite frågor om Australien.
  – har du varit någon annanstans än Perth? om ja, var och vad gillar du mest? om nej hur är Perth? Jag skall nämligen snart ut på äventyr och bosätta mig i Australien. Ingenting är spikat mer än att jag skall till sydney. På senare dar har jag funderat på att ta några månaderna på Bali också? har du några tips till mig med rätt dålig koll. Hade vart guld.
  ps. du tar fantastiska bilder. Kram

  Reply
 2. Matildadjerf on

  Hej Matilda! Nej vi var bara i Perth denna gången, perth var mysigt men allt är ganska utspritt.. som det är i australien 😉 Men fantastiskt fina områden runt om perth också, åker man söderut till Margaret River och ställen som du ser i videon helt enkelt! absolut värt att åka. Men andra sidan av aus händer det nog mer på om man säger så 😃 Bali är amazing!! du måste åka hit. Billigt och bra också! Vill du veta mer specifikt om bali, hojta!! <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)