MENU
14:32 | December 23, 2016

ISLAND ATTIRE

INSPIRATION,OUTFIT,Travels - Bali

Dress from Faithfull the brand, Slides from Marho the label

The day before christmas guys, who is excited? We’ve been trying to get some christmas vibes going, listening to christmas music all day and putting our presents under palm leaves. How are you celebrating christmas? We will drink hot chocolate, bake treats and cuddle all day. Sounds like a good christmas if you ask me, even though I do miss my family a little extra around this time! x

// Dagen innan jul! Vem är taggad? Vi har försökt få lite julkänsla genom att spela julmusik hela dagarna och lägga våra presenter under palmblad. Hur spenderar ni jul? vi ska dricka varm choklad, baka godisar och mysa hela dagen. Låter som en fin dag om no frågar mig, fast runt denna tiden saknar jag min familj lite extra! Tänker på er <3 xx

10 Responses to “ISLAND ATTIRE”

Leave a Reply

  • (will not be published)