MENU
12:16 | December 25, 2016

POST CHRISTMAS

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,Travels - Bali

It’s so hot here in Bali, and humid which means I always dress in comfy and breathable clothes. This jumpsuit is perfect, it’s from Mister Zimi. Do you like it? Post christmas now, but I have something little in store for you guys. It will be coming in two days, hopefully you will enjoy it! How was your christmas weekend? did you get everything you wished for? I did! one wish was a good day without any musts. And that’s what I got! hugs xx

//Det är så himla varmt här i Bali, och kvavt.. vilket betyder att jag alltid går runt i bekväma kläder som är luftiga. Denna byxdressen från Mister Zimi är perfekt. Nu är ju julen över, åtminstone för mig. Här blir det ingen utgång den 25e 😉 Men jag har fortfarande något litet åt er, det kommer upp om två dagar, förhoppningsvis gillar ni det! Hur var eran julhelg? Fick ni det ni önskade er? det fick jag! En önskan var en bra dag utan måsten, och det fick jag! krämisar x

4 Responses to “POST CHRISTMAS”

Leave a Reply

  • (will not be published)