MENU
10:53 | January 23, 2017

23/01-17 – Nusa Lembongan

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS,Travels - Bali
Nusa Lembongan

Today we arrived at Nusa Lembongan where we will be staying for two nights, it’s so nice with a scenery change just 30 minutes by boat from Bali. I am wearing my new dress from Planet Blue that quickly became a favorite. It’s so easy to throw on and the cut is perfect. The weather was perfect when we arrived, so we took place by the pool. Very needed just to be in the shade and relax. The afternoon however got overclouded by rain and a small storm. So now we are cuddled up in bed ready to watch a movie. Have a great one guys! x

//Idag åkte vi till Nusa Lembongan där vi ska stanna i två nätter. Det är så skönt med miljöombyte bara 30 minuter iväg från Bali. På bilderna ser ni min nya klänning från Planet Blue, den blev snabbt en favorit. Så enkel att bara ta på sig och passformen är perfekt. När vi kom till ön var vädret sådär fantastiskt, så vi la oss vid poolen. Det var så uppskattat att ligga i skuggan och bara slappna av. Dock kom en liten mini storm vid eftermiddagen så nu ligger vi i sängen redo att kolla på film. Ha en fin dag! x

In collaboration with Planet Blue

22 Responses to “23/01-17 – Nusa Lembongan”

  1. Ellen Wahlgren on

    Hej Matilda! Det går inte att läsa dina inlägg via iphone, går inte att få upp hela inlägget! Vet inte om det gäller bara mig, men det skedde efter nya uppdateringen. DU ÄR GRYM kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)