MENU
11:24 | January 30, 2017

30/01-17 – Lulu Yasmin

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,Travels - Bali
Todays outfit..

If you are ever in Bali and feel like buying yourself a pretty dress you definitely need to stop by Lulu Yasmin. It’s just the dreamiest little boutique. This pale pink dress with lace up details in the back and details in the front is just so gorgeous. What do you think? x

// Om du någonsin befinner dig i Bali och vill köpa en fin klänning måste du verkligen gå in i Lulu Yasmin. Det är bara en sån där drömmig butik. Denna klänningen är så himla vacker, den är puderrosa med snörning i ryggen och små fina detaljer på framsidan. Vad tycker du? x

15 Responses to “30/01-17 – Lulu Yasmin”

 1. Laura on

  Ska till Bali nästa vecka så måste förbi. Hur är vädret förresten i Bali? Det verkar vara molnigt och regna varje dag de nästa 3 veckorna *crying my face off*

  Reply
 2. Matildadjerf on

  hej darling! åh vad roligt!! Kolla in på vädret, det står nästan ALLTID regn och åska. Nu har det varit sämre de senaste dagarna. Men annars har det varit riktigt bra! Oftast är det bra på dagarna och regnar det så är det på kvällarna. Vi håller tummarna att det är bra!! <3 xx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)