MENU
14:03 | February 14, 2017

14/02-17 – best day of the year!!

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,Travels - Bali

Happy valentines day lovers! What a great day huh, how can you not love a day when you celebrate love?? Me and the love of my life have spent our day working, and of course eating sushi at our favorite sushi place here in Bali. Last time before we leave, so sad. Other than that? let’s take a moment to appreciate this gorgeous dress, from Suboo. I also though I would try to scribble down my “Bali must eat, must go, must shop here” places. What do you think? x

// Glad alla hjärtansdag älsklingar! Vilken fantastisk dag va, hur kan man liksom inte älska en dag då man firar kärlek?? Jag och min stora kärlek har spenderat vår dag med jobb, och självklart sushi på vårt favvo ställe här i Bali. Sista gången innan vi åker, lite ledsamt faktiskt. Annars då? jag tycker vi ska ta en stund att uppskatta denna vackra klänningen, från Suboo. Och sedan en liten tanke, jag tänkte att jag skulle försöka skriva ner mina “måste äta, måste shoppa, måste se” ställen här i Bali. Vad tycker ni? x

In collaboration with Suboo

13 Responses to “14/02-17 – best day of the year!!”

  1. Sofiealfrida on

    Ja snälla (!!) kan du inte göra det! Hade verkligen tänkt kommentera det här inlägget och bett dig tipsa om “måsten” på Bali då jag själv ska dit och inte vill missa någonting! Kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)