MENU
0:21 | February 24, 2017

24/02-17 – afternoon exploring in denim

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS

Yesterday was a work day, which ment we spent it mostly by our computer. We took a little paus to go shopping and exploring, this neighborhood is so pretty. The houses are gorgeous! And lots of them are right by the water which makes them even better, if that’s possible. My denim skirt is from Zulu & Zephyr, tank from Boheme goods and shoes from Marho the label x

// Igår var en jobbdag vilket betyder att vi spenderade en stor del av dagen genom att sitta vid datorn. Vi hann dock ta en paus för lite shopping och utforskande av grannskapet. Alltså, alla hus här är så fina. Många av dom ligger precis vid vattnet också, då blir det ju ännu bättre. Min kjol är från zulu & zephyr, linne från Boheme goods och skor från Marho the label x

In collaboration with Z&Z

3 Responses to “24/02-17 – afternoon exploring in denim”

Leave a Reply

  • (will not be published)