MENU
12:22 | February 24, 2017

24/02-17 – Finally mine!

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

This dress is such a dream, in pastel green and all chiffon. A bit see through so you have to work around it 😉 Perfect to throw on when going to the beach, or with a oversize t-shirt under. Or you just combine it like I did here, haha. Anyways, the dress is from Zara. I’ve been looking at this dress for a long time and when I then ran into it on sale in Bali I felt it was meant to be! x

// Denna klänningen är så himla dreamy. I nyansen pastel grön och helt chiffon. Lite genomskinlig så det får man jobba runt 😉 Men ändå perfekt att slänga på sig när man ska ner till stranden, eller med en oversize tshirt under. Eller så kör du på bägge som jag haha. I alla fall, denna dröm är ifrån Zara. Har spanat in den konstigt länge och när jag sprang på den i Bali på rea kände jag att det var ödet! x

3 Responses to “24/02-17 – Finally mine!”

Leave a Reply

  • (will not be published)