MENU
10:54 | February 26, 2017

26/02-17 – RETRO

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE
Matilda_20 for 20% off

My favorite jeans of all time, they are so cute and comfy. Worn best with something simple, to show off the pretty details. They’re a bit lighter in my photos, but the blue color in real life is so vintage and perfect. AGHH! Get them here , and the tank here. & Don’t forget to use Matilda_20 for 24h when shopping over at na-kd.com xx (ps. i’m wearing size 36 in pants, and S in top)

Mina all time favorit jeans! Dom är så fina och bekväma. Framhävs bäst med något enkelt upptill, för att verkligen visa alla små detaljer. Dom är lite ljusare i mina bilder, men den blåa färgen i verkligheten är så vintage och perfekt. AGHH! Ni hittar dom här , och linnet här . & Glöm inte att använda Matilda_20 för 20% i 24h till när ni shoppar på na-kd.com xx (ps. jag har 36 i jeansen, och s i linnet)

In collaboration with na-kd.com (adlinks in the post)

6 Responses to “26/02-17 – RETRO”

Leave a Reply

  • (will not be published)