MENU
8:27 | March 27, 2017

27/03-17, beach mornings

INSPIRATION,SHOOTS,STYLE,TRAVELS,Travels - Byron Bay
Faithfull the Brand 

Nothing beats being the first one at the beach. The smell of the ocean and the emptiness. This is part one of the film shoot we did at South Golden Beach, I love being able to work wherever and use different tools. I love how the photos turned out. Simplicity in it’s finest form. What do you think? Of course it’s my other half behind the lens. He still surprises me even though we basically shoot every day together. x

14 Responses to “27/03-17, beach mornings”

 1. maria on

  Nyfiken lite pĂ„ hur du och din pojkvĂ€n gör ang jobb etc. Hur brukar ni göra upp med pengar för de jobb som du gör i samarbete med din blogg/instagram? TĂ€nkte pĂ„ iom han brukar fota dig, fast det Ă€r du som syns och din blogg (ditt varumĂ€rke mao) delar ni 50/50 pĂ„ det jobben ni gjort nĂ€r ni vart runt och rest nu, och hemma eller hur brukar ni dela upp det? 😊

  Reply
 2. Kajsa on

  Hej! Skulle du vilja berĂ€tta lite om maten pĂ„ Bali? Vad man kan Ă€ta och vad man bör undvika. BĂ„de mat, frukter och dryck. 😊

  Reply
 3. Matildadjerf on

  AlltsĂ„ sĂ„ lĂ€nge du Ă€ter ifrĂ„n “riktiga” restauranger ska det inte vara nĂ„gra problem. Det du kan rĂ„ka ut för Ă€r att du fĂ„r bali belly vilket du tex kan fĂ„ av deras vatten. Vissa stĂ€llen tvĂ€ttar deras grönsaker osv i vanligt vatten, men de flesta gör inte det. Du mĂ„ste kĂ€ka deras nasi goreng, sĂ„ jĂ€kla god. Jag har skrivit ett inlĂ€gg om mat i bali, kika i bloggen sĂ„ ska du hitta det <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)