MENU
18:24 | May 26, 2017

Friday feels!

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Inlägget innehåller adlinks & in collaboration with na-kd

Hi lovers! I started my day with a yummy breakfast at BROMS with my mom and dad, quality time <3 // hej älsklingar! Idag startade jag dagen med en mumsig frukost på BROMS med mamma och pappa, kvalitetstid <3

After that we strolled around a little, I accidentally bought something.. it’s amazing!! Colorful, classic and vintage. Do you want to see it?! And then we sat down and drank a coffee. // efter det strosade vi runt lite. Och jag råkade köpa någon amazing!! Färgglatt, klassiskt och vintage. Vill ni se vad det är?! Sedan satte vi oss ner för att ta en kopp kaffe.

Wearing my favorite new caftan from Na-kd. Is it not beautiful? Love the flowers on it. Today I paired it with a dress, but love to wear it with jeans as well. You can find it here! And earrings here. And don’t forget Matilda_20 for 20% off. Now I’m in the car on my way back home. Talk later!x // på mig hade jag min nya favorit kaftan från Na-kd. Är den inte fin? Älskar blommorna på den. Idag hade jag klänning under, men har kört jeans till också. Ni hittar den här! Och örhängen här. Och glöm inte använda Matilda_20 för 20% av. Nu sitter jag i bilen på g hem, hörs sen! x

7 Responses to “Friday feels!”

Leave a Reply

  • (will not be published)