MENU
9:05 | May 28, 2017

Secret?

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Can you guys keep a secret? This is actually a PJ set that I fell in love with and saw the potential. So it’s now my favorite set. It’s so cute, light fabric that is super comfortable and paired with a pair of good shoes the PJ vibe is long gone. You can find it here! I found the shoes in a small store in Mallorca, and they are so perfect. So me! x

// Kan ni hålla en hemlis? detta är faktiskt ett pyjamasset som jag blev helt förälskad i och såg lite potential i. Så nu är det mitt favvoset. Det är så sött och är i ett fantastiskt skönt tunt tyg, med ett par snygga skor till är PJ känslan långt borta. Ni hittar det här! Skorna hittade jag i en liten affär i Mallorca, och dom är så perfekta. Så mig! x

4 Responses to “Secret?”

Leave a Reply

  • (will not be published)