MENU
10:30 | June 9, 2017

FRIDAY FEELS FROM BALI

INSPIRATION,TRAVELS,Travels - Bali

Happy friday! Something different from Bali, totally forgot that I had these photos. I shot with Glen one day and this is the result. It’s a bit different from what I usually post, at least when it comes to the editing. Hope you guys like it! Today I have to work and then i’ll be ready for a weekend with my friends. I almost went up to Stockholm to attend Summerburst but decided not to. I will have to spend part of my weekend packing for our trip, oh I suck at packing haha.. what are your weekend plans? x

// Äntligen fredag! Jag hade totalt glömt av att jag hade dessa bilder från Bali. Jag fotade med Glen en dag och detta blev resultatet. Lite annorlunda från vad jag brukar köra, i alla fall redigeringen. Jag hoppas ni gillar det! Idag måste jag ta tag i lite jobb innan jag kan göra mig redo för en helg med vänner. Jag var nära på att åka upp till Stockholm för att gå på Summerburst men ändrade mig ändå och kände att en helg hemma var mer aktuellt. Har saker planerade och jag måste packa inför resan. Gud, jag är så dålig på att packa haha.. Vad är era planer i helgen? x

26 Responses to “FRIDAY FEELS FROM BALI”

  1. Hanna on

    Hej! Kanske lite konstig fråga, men rakar du dig? Och isåfall har du några tips? Tänker själv när man behöver raka armhålor/benen ofta hur irriterad huden blir.. din ser jättefin ut!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)