MENU
18:53 | June 13, 2017

YESTERDAYS JOB

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Inlägget innehåller adlinks

DRESS // SIMILAR SHOES HERE & HERE // BAG

Yesterday me and my photographer boyfriend took the car up to Stockholm for work. We had a shoot planned with a new clothing brand called Nala, and the photos turned out absolutely amazing! So excited to show you guys. I love the creative part behind a shoot, the directing, producing.. ah so much fun! And to be able to do it with my love is such a cool feeling. I wore this pretty little summer dress from Gina Tricot (collaboration) and I toughened it up a bit with a leather jacket and sneakers. Now i’m packing, uh.. i’m so bad at it. Tomorrow we are finally off to LA! Wohooo. Talk to you lovers later x

// Igår åkte jag och min fotograf pojkvän upp till Stockholm för jobb. Vi fotade ett nytt klädmärke som heter Nala, och bilderna blev helt amazing! Ska bli så kul att visa er. Älskar det kreativa bakom bilderna, stylingen, att producera hur allt ska vara osv.. åh så himla kul! och att få göra det med min kärlek är sån jäkla cool känsla! På mig hade jag denna fina lilla sommarklänningen från Gina Tricot (samarbete) jag gjorde den lite tuffare med en skinnjacka och sneakers. Nu ska jag packa klart, så dålig på det.. Imorgon åker vi ju äntligen till LA! tjohooo! Vi hörs senare älsklingar x

8 Responses to “YESTERDAYS JOB”

 1. alina on

  Dear Matilda, you always have the nicest pictures!! you look stunning and I check your blog everyday! I searched for this dress on the gina tricot website, but didn`t find it. Can you maybe tell me the name of it?? PS: I really want one of your bikinis!! But with the shipping prices and taxes it gets to expensive for me..bummer! But the look so nice 😊 xx love from switzerland

  Reply
 2. gjuten on

  Hur lyckades du med din blogg? Hur gör man för att lyckas? Kan du inte göra ett i lägg om det med tips och så? Jag vill göra en modeblogg men har inga läsare och då tappar man motivationen!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)