MENU
7:00 | June 14, 2017

UNBOXING VIDEO

VIDEO LOG

Clearly I can’t be bothered to change the first photo, haha.. Like I said, my youtube is more personal so let’s just let it be! As you’re reading this i’m on my way to Cali, so I thought I would upload a little video for you guys! Hope you like it, talk soon xx

// Som jag har sagt, min youtube är lite mer personlig så jag låter första bilden vara haha! När ni läser detta är jag påväg till Cali, så jag tänkte att en liten video var mysig för er att kika på tills vi hörs när jag landat. Hoppas ni gillar den! Hörs snart xx

8 Responses to “UNBOXING VIDEO”

  1. Frida on

    Hej! Har följt din blogg ett tag nu och tusen tack för all inspiration! Har en fråga, jo jag ska åka utomlands om en månad ungefär och vill såklart lyckas få en fin bränna. Och du är alltid så himla himla brun & fin! Så har du nåt tips eller så? Har för mig att du beställde nåt speciellt från nån sida (haha så oklart) nåt man kanske ska smörja sig med? Hade uppskattat svar så himla mycket! Tack igen för en amazing blogg!! Kram kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)