MENU
19:51 | June 28, 2017

FOCUS: MESSY BUNS WITH SCARF!

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

inlägget innehåller adlinks

Something I love.. Scarfs in my messy buns! Remember how I showed you guys a tutorial on how I do it? if not, check out my video HERE . Since I have the code, MATILDA_30 which gives you 30% off at na-kdI thought I would post my favorite scarfs from them! I love wearing a scarf in my ponytail or bun. Sometimes I go for more subtle ones, but when i’m wearing something simple like just a pair of jeans and t-shirt I love wearing something that will POP. Like the Leo or colorful ones, Such a fun and easy detail! x

// Något jag älskar är scarfs i mina slarviga knutar. Minns ni att jag visa i en video hur jag får till det? om inte så kika in HÄR. Eftersom jag har koden MATILDA_30 som ger er 30% hos Na-kd tänkte jag att jag skulle visa er mina favorit scarfs från dom. Jag älskar att ha en scarf i min tofs eller knut. Ibland går jag för mer diskreta som den i guldton, men när jag bär något enkelt som bara ett par jeans och tshirt så älskar jag att ha något som POPPAR! Något som leo scarfen eller de färglada. Sån enkel men rolig detalj! x

6 Responses to “FOCUS: MESSY BUNS WITH SCARF!”

Leave a Reply

  • (will not be published)