Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:07 | June 29, 2017

Inlägget innehåller adlinks (i samarbete med na-kd.com)

I love playing around with colors, patterns and textures like you guys know. And this combination is perfect if you ask me. The pink and flowers get toughened up with the leo shoes. And yes i’m totally aware of the fact that they are now my new favorite shoes haha. The shirt and sweater are both from Na-kd and are included in my little haul I did on my instagram story, for more of my favorites check it out! And to get to all of my favorite pieces from my haul click HERE. MATILDA_30 babes! Valid until tomorrow! Now it’s time for me to rest, this jet lag is killing me. I feel asleep 3 tonight. Wish me luck in surviving this day hehe x

// Jag älskar ju att leka runt med färger, mönster och olika typer av material- som ni redan vet. Och denna kombinationen är perfekt! Rosa färgen och blommorna görs lite tuffare med hjälp av leo skorna. Och ja, jag är helt medveten om att de är mina nya favorit skor haha. Kjolen och tröjan är bägge frånNa-kd och är en del av min haul jag gjorde på min instagramstory, så kika där för lite mer inspiration och mina favoriter från hemsidan! Ni kan även hitta alla min favorit HÄR . MATILDA_30 älsklingar! Gäller tills imorgon! Nu ska jag vila lite, somnade runt tre inatt, önska mig lycka till! Behöver det för att överleva denna dag haha x


5 kommentarer5 kommentarer om “PINK x2 and something for you!”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.