MENU
8:56 | July 14, 2017

ISLAND TIME

Bikini addict,INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS
By the Sea 
Island attire

The last days i’ve been living on Island time which means I haven’t touched the computer. I always update my instagram so be sure to follow me, @matildadjerf . It’s been super nice though, just waking up to no plans. Now i’m home again and need to dive into work before the weekend calls my name! Talk soon x

// De närmaste dagar har jag varit på Grötö vilket betyder att jag inte nuddat min dator. Jag uppdaterar alltid instagram så glöm inte följa mig där, @matildadjerf. Det har varit superskönt, att vakna till en dag med inga planer. Nu är jag dock hemma igen och ska dyka in i jobb innan helgen ropar mitt namn! Hörs snart x

8 Responses to “ISLAND TIME”

Leave a Reply

  • (will not be published)