MENU
13:05 | July 30, 2017

POP OF RED

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Yesterdays look. Ahhh, recently started to love wearing red on my lips. A big jump from the nude color I always wear haha. AND it’s weird i’ve always thought that I couldn’t wear red lipstick since I don’t wear any other make up, like it would be too big of a contrast. But I was wrong and now i’m going to start rocking it more often! Whats your favorite lipstick color? you know my favorite is the bobbi brown shade 4 Mod 😉 x

// Igårkväll såg jag ut såhär! Åh, jag har nyligen börjat älska röda läppar. Ett stort steg från mitt nude läppstift som jag annars alltid har på läpparna. OCH jag har alltid trott att jag inte kan ha rött läppstift för att jag inte har något annat smink, typ som de skulle bli en för stor kontrast. Haha, konstig va!? Jag hade fel och nu ska jag börja rocka rött oftare. Vad är er favoritfärg att ha på läpparna? ni vet ju att min absoluta favvis är Bobbi brown shade 4 Mod 😉 x

28 Responses to “POP OF RED”

Leave a Reply

  • (will not be published)