Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:52 | August 22, 2017

Happy little me this morning! Wearing a dress from the store Tropicana Bali, the brand is La Confection! Slides Adidas, hehe my moms and I stole them.. I hate flip flops, they hurt the toes on the inside where that little thing goes!? So these are perfect. I just never get around to buying my own, thank you mom for saving my feet this trip!! Oh, and the bag is vintage! LOVE <3 x

// Glada lilla jag denna morgon! Har på mig en klänning från en affär som heter Tropicana i Bali, och märket är La Confection. Skorna är adidas också min mammas skor som jag snodde.. jag hatar flipp flopp, hur stavar man ens det!? Och dom gör så ont mellan tårna där den lilla grejen är. Så dessa är perfekta, glömmer alltid att köpa ett par egna. Så tack mamsen, för att du räddat mina fötter denna resan! Åh, och väskan är vintal. KÄRLEK! <3 x


14 kommentarer14 kommentarer om “Balmy summer morning”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.