MENU
18:59 | August 23, 2017

Pink dream and the best book!

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS,Travels - Ibiza

How cute is this little white dream? Australian fashion labels sent it to me (collaboration) and the brand is Finders Keepers, direct link to it here (they also have it in black). And sunnies from Pared Eyewear. Today we’ve spent the day relaxing by the pool, honestly I can’t take the sun after an hour haha.. So i’ve been reading in the shade. And what a wonderful book! The life list, such heart warming read. Get it!! I finished it in less than two days, haha.. Okay loves, now it’s time for me to get some dinner in my tummy. Talk later! x

// Hur söt är inte denna klänningen? Australian fashion labels skickade den till mig (samarbete) och märket är Finders Keepers, direktlänk till den här (den finns även i svart). Och mina solisar är ifrån Pared Eyewear. Idag har vi bara legat och tagit det lugnt vid poolen. Om jag ska vara ärlig så klarar jag inte av solen mer än en timma, så jag log i skuggan och läste. Och vilken fantastisk bok! Det kommer alltid en ny himmel. Man blev helt varm i hjärtat av den! Ni måste läsa! Jag läste klart den på mindre än två dagar haha.. Okej darlings, nu ska jag få lite mat i magen! Hörs snart! x

18 Responses to “Pink dream and the best book!”

 1. SustainableLuxury on

  Superfin! 😍 Är det ok om man frågar vad du fick betalt för samarbetet? Var det klänningen i utbyte mot inlägget eller fick du lite pengar också 🙂? (Du får hemskt gärna maila mig om du inte vill svara i kommentarerna. Jag är genuint intresserad av hur man gör)

  Reply
 2. Mariana Lopes on

  I’ve been following your blog lately and I love your style! I’ve been getting tips from it, so classy and colorful at the same time, which is not easy! I’m from Portugal. Have you been to Lisbon ? I will buy these sunnies and I was wondering, do you have a discount code for Pared? Thank you and keep up the awesome work!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)