MENU
10:37 | August 31, 2017

Nude Tones in Mallorca

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS

Skirt // top // shoes

First day in Mallorca, it was a very relaxed one yesterday. It feels like all I did was sleep and eat, me in a nutshell this trip haha. Anyways it will be fun to see what the yacht week has to offer, so far.. a lot of partying which is not really my scene. I'll keep you updated! Love x

// Första dagen i Mallorca, och den var väldigt avslappnande. Känns som det enda jag gjorde var att äta och sova, denna resan i ett nötskal haha. I alla fall, det ska bli kul att se vad yacht week har att erbjudas än så länge mycket fest, och det kanske inte riktigt är min kopp av te. Jag håller er uppdaterade! Kramar x

16 Responses to “Nude Tones in Mallorca”

Leave a Reply

  • (will not be published)