MENU
10:24 | September 18, 2017

TODAY IS THE DAY

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,TRAVELS,travels - cape town

Adlinks & post in collaboration with Nelly.com

Mollys outfit: Jacket // boots // dress

Jeans // dress // heels

Good morning my loves! Today is the day, part 1 of the campaign we shot in Cape Town for Nelly is out.. to get to the campaign page & for link to all the clothes, click here. What do you guys think? don’t forget to check out the video, may or may not be a tiny clip of me doing my dance moves.. you will have to see 😉 many hugs from me! can’t wait to hear what you guys think about the photos! <3 x

// God morgon älsklingar! Idag är dagen, del 1 av kampanjen vi fotade i Kapstaden för Nelly är ute. Och för att komma till kampanjen & där alla kläder är länkande, tryck här. Vad tycker ni? glöm inte att kolla in videon också. Kanske finns ett litet klipp där jag dansar i videon, men det måste in ju kolla för att se 😉 massa kramar! Ska bli kul att höra vad ni tycker om bilderna!! <3 x

18 Responses to “TODAY IS THE DAY”

  1. Ebba on

    Alltså såå fina bilder och så otroligt vacker du är! Både på insidan och utsidan! Verkligen vilken babe! Girlpower!! Dig skulle man haft som vän 😉. Kramar och hoppas du får en underbar vecka <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)