MENU
7:00 | September 21, 2017

NEW VIDEO!

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE,VIDEO LOG

Loves!! I’m so excited to announce that I will be going all in with videos now, just because so many of you ask for it – I really hope you will appreciate my attempts haha!! The first come back video is a video I have been asked to do, how I style denim & some of my key pieces for fall. So I hope you like this one! And please let me know what else you want to see, love love love x

Älsklingar! Känns så kul att säga att jag nu kommer köra all in med videos, får så många som frågar om det – så jag hoppas ödmjukt att ni uppskattar mina försök.. är ju inte så duktig på detta än haha! Min första come back video är en som jag fått frågan om att göra, hur jag stylar jeans & mina måsten till höstgarderoben. Så jag hoppas att ni gillar den! Och kommentera gärna vad mer ni vill se, massa kärlek x

15 Responses to “NEW VIDEO!”

 1. Villani Serena on

  you’re such an inspiration to me! loved the video.. keep on posting. may be a regular VLOG from Sweden? or a how to get ready?

  Reply
 2. Freja on

  Du är ju såååå himla duktig på det du gör! Wow. Blir alltid lika glad utav dina videos! Din rosa knit varifrån var den? Såååå fin!!! ⭐️ Kram

  Reply
 3. Jenni on

  Älskar din stil! Du fick mig att klippa gardinlugg med, sjukt snyggt! Ett tips till videos: ha endast med det som är relevant, alltså inte när du byter om och liknande. Vill gärna se helkropp också när du visar upp outfits i videos 😊 jättebra blogg och insta, definitivt en av mina stilikoner – måste själv våga mer med mina kläder 😀

  Reply
 4. Catalina on

  Hey Matilda love! Thanks for your video, I really appreciate the way you explain your key pieces for fall. I’m excited to use everything I have! I really wanted to tell you how much I enjoy watching your pictures and videos, your are one of a kind, very natural and very honest blogger. Keep it that way please! You are the only one I actually follow… for the videos, I would love to see maybe one day if you, what you do in the mornings, etc. Bye doll!!

  Reply
 5. Ingvild on

  Hei! Superfine antrekk, tror du at du kan begynne å fortelle hvor klærne dine er kjøpt i videoene dine? Hadde vært veldig hjelpsomt!

  xxxx

  Reply
 6. Lina on

  Hej, kan du skriva varifrån kläderna kommer? Undrar främst över den mörka blusen med röda detaljer och den mönstrade blazern 😊 väldigt bra video!

  Reply
 7. Matildadjerf on

  hej söta! åh tänkte inte att det skulle vara det stora fokuset men absolut!! T-shirten och blåa polon är ifrån Zara. Svarta tunikan och kappan från Envii. Skorna från Nelly. Jeans från &other stories, vintage levis och nelly. och tröjan med knappar från St.Agni <3 xxx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)