MENU
9:45 | September 25, 2017

NEW WEEK

INSPIRATION,OUTFIT,STYLE

Hi angels! New week, is anyone excited? I am.. and I don’t really know why haha. A new week always means new possibilities though which I love. My weekend was pretty relaxing, had time to work, work out, go grocery shopping and go out dancing. And today work, facial treatment and lunch with a very missed friend is on the schedule. Talk soon! x

// Hej änglar! Ny vecka, är någon taggad? det är jag.. vet inte riktigt varför haha. Men en ny vecka betyder ju nya möjligheter och det älskar jag. Min helg har varit ganska avslappnad. Jag har haft tid att jobba,träna, handla och gå ut och dansa. Idag står jobb, ansiktsbehandling och lunch med en väldigt saknad kompis på schemat. Hörs snart! x

12 Responses to “NEW WEEK”

Leave a Reply

  • (will not be published)